Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Tornaértékelő - Bozsik Torna

U10 szakosztály 2018-04-26 Megtekintések száma: 2198
Korosztály: U10
Időpont: 2018-04-22 10:00
Helyszín: Fáy utca
Összeállítás: Debreczeni-Droppán Ákos (kapus), Hegedűs Arnold, Vlajku Bálint, Fazekas Levente, Horváth Rajmund, Mizák Márton, Vinnay Ákos, Székely Péter, Vincze Domonkos, Kovács Erik, Zsarnowszky Kristóf
Edzők: Blaumann János
Torna mérkőzései: UTE 1. mérkőzés FTC
0 VÉGEREDMÉNY 1
UTE gólszerzői:
UTE 2. mérkőzés Vasas
2 VÉGEREDMÉNY 1
UTE gólszerzői:
Horváth Rajmund, Fazekas Levente
UTE 3. mérkőzés Honvéd
1 VÉGEREDMÉNY 2
UTE gólszerzői:
Kovács Erik
UTE 4. mérkőzés MTK
1 VÉGEREDMÉNY 1
UTE gólszerzői:
Kovács Erik
Edzői értékelés:

Eredményesség szempontjából csak közepesre sikerült az U10-es kiemelt Bozsik torna harmadik fordulója, viszont a mutatott játékkal elégedettek lehettünk a rendkívül erős mezőnyben. A játékosok hozzáállására és küzdőszellemére ezúttal sem lehetett panasz és helyenként a támadójátékunk is biztató volt. Sok helyzetet alakítottunk ki, de ezúttal a gólszerzéssel voltak problémáink, rengeteg helyzetet hibáztunk el. Figyelni kell arra, hogy mindegyik mérkőzésen gyorsan hátrányba kerültünk, figyelmetlenek voltunk a meccsek elején.

Azt azért az értékelésnél figyelembe kell venni, hogy a csapatból öten az előző nap is játszottak a Kölyökligában és a mostani rendezvényen is minden mérkőzésen "hiányzott" 1-1 játékos, mivel így segítettük ki a velünk egy időben játszó és létszámgondokkal küzdő U11-es csapatunkat. Összességében ismét egy hasznos délelőttön vagyunk túl, jó csapatokkal játszottunk színvonalas meccseket, minden benevezett játékos sok időt tudott a pályán tölteni és mérkőzéskörülmények között gyakorolhatta az edzéseken tanultakat.

A szervezőktől ezúttal a ragyogóan védekező és nagyot küzdő Vlajku Bálint kapott oklevelet.

A forduló UTE játékosa: Vlajku Bálint

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41