Dátum: 2024 április 26. (péntek) | Ervin

hírek

Tornaértékelő - DAC Torna

U10 szakosztály 2018-03-27 Megtekintések száma: 2173
Korosztály: U10
Időpont: 2018-03-27 10:30
Helyszín: Dunaszerdahely
Összeállítás: Debreczeni-Droppán Ákos (kapus), Mizák Márton, Székely Péter, Molnár Dominik, Zakariás Ambrus, Felkúti Zalán, Cserkuti Kende, Kovács Erik, Vincze Domonkos
Edzők: Blaumann János
Torna mérkőzései: UTE 1. mérkőzés Karlova Ves
8 VÉGEREDMÉNY 0
UTE gólszerzői:
Vincze D. 3, Kovács E. 2, Zakariás A. 2, Cserkuti K.
UTE 2. mérkőzés DAC
6 VÉGEREDMÉNY 5
UTE gólszerzői:
Cserkuti K. 3, Zakariás A., Kovács E., Vincze D.
UTE 3. mérkőzés Spartak Trnava
1 VÉGEREDMÉNY 1
UTE gólszerzői:
Zakariás A.
UTE 4. mérkőzés Szombathelyi Haladás
1 VÉGEREDMÉNY 1
UTE gólszerzői:
Molnár D.
Edzői értékelés:

Barátságos minitornán vettünk részt Dunaszerdahelyen, ahol 3 szlovák csapat mellett a jó erőkből álló Szombathelyi Haladással tudtunk játszani. A meccsek 25 percig tartottak, összesen 100 perc volt a tiszta játékidő, így minden résztvevő játékos sok időt tudott pályán tölteni, figyelemmel arra is, hogy nálunk a tervezett keretből sajnos két játékos is hiányzott betegség miatt.

Mindent összevetve nagyon hasznos volt a torna, hiszen agresszív, megalkuvás nélkül küzdő csapatokkal találkoztunk és az első mérkőzést leszámítva nagyon szoros, izgalmas meccseket játszottunk. Az eredményesség szempontjából lehet egy kis hiányérzetünk, mert pont az utolsó mérkőzésen találkoztunk a legerősebb csapattal és ekkor már a kis létszámunk miatt érződött a fáradtság a csapaton, de talán a döntetlent így is megérdemeltük volna. Ettől függetlenül az egész tornán jól teljesítettünk, szervezetten és harcosan, helyenként jól játszottunk. sSereztünk nagyon szép gólokat is, többségüket tudatos támadásvezetés után. 

A forduló UTE játékosa: Székely Péter

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41