Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

Tornaértékelő - Kölyökliga

U10 szakosztály 2018-06-26 Megtekintések száma: 3330
Korosztály: U10
Időpont: 2018-06-09 10:00
Helyszín: Újpest FC Utánpótlás Központ, Tábor utca
Összeállítás: Debreczeni-Droppán Ákos (kapus), Hegedűs Arnold, Molnár Dominik, Székely Péter, Vincze Domonkos, Cserkuti Kende, Felkúti Zalán, Kovács Erik, Zsarnowszky Kristóf, Mizák Márton
Edzők: Blaumann János, Cserpák Dániel
Torna mérkőzései: UTE 1. mérkőzés Újpest FC
5 VÉGEREDMÉNY 0
UTE gólszerzői:
Székely Péter (2), Kovács Erik (2), Vincze Domonkos
UTE 2. mérkőzés Gloriett
6 VÉGEREDMÉNY 1
UTE gólszerzői:
Kovács Erik, Vincze Domonkos, Hegedűs Arnold, Székely Péter, Molnár Dominik, Cserkuti Kende
Edzői értékelés:

Eredményesség szempontjából jól sikerült a Kölyökliga aktuális fordulója és helyenként a mutatott játékkal is elégedettek lehettünk, mindkét mérkőzésen nagy fölényben játszottunk és magabiztosan nyertünk. A játékosok hozzáállására és küzdőszellemére nem lehetett panasz és helyenként a támadójátékunk is biztató volt, szép gólokat szereztünk, de a szerzett gólok mellett most is sok nagy helyzetet hibáztunk el. A védekezésre jobban kell figyelni a most elkövetett, ki nem kényszerített hibák nem biztos, hogy erősebb ellenfelek ellen is beleférnek majd.

Összességében ismét egy hasznos délelőttön vagyunk túl, minden játékos sok időt tudott pályán tölteni és több poszton is gyakorolhattak mérkőzéskörülmények között. Ezen a rendezvényen elsősorban egységes csapatként teljesítettünk jól, nem a kiemelkedő egyéni teljesítmények húzták a csapatot. 

A forduló UTE játékosa: Az egész csapat

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41