Dátum: 2023 június 9. (péntek) | Félix

hírek

Tornaértékelő - Bozsik Torna

U10 szakosztály 2018-04-26 Megtekintések száma: 1832
Korosztály: U10
Időpont: 2018-04-21 09:00
Helyszín: Fáy utca
Összeállítás: Debreczeni-DroppánÁkos (kapus), Molnár Dominik, Székely Péter, Horváth Zsombor, Felkúti Zalán, Cserkuti Kende, Kovács Erik, Hegedűs Arnold, Zsarnowszky Kristóf, Tasnádi Áron
Edzők: Boros Dávid
Torna mérkőzései: UTE 1. mérkőzés Hírős-Ép Kecskemét
4 VÉGEREDMÉNY 2
UTE gólszerzői:
Horváth Zsombor, Cserkuti Kende (3)
UTE 2. mérkőzés Goriett
5 VÉGEREDMÉNY 2
UTE gólszerzői:
Kovács Erik (2), Cserkuti Kende (3)
Edzői értékelés:

Az első mérkőzésünk előtt elmondtam a fiúknak, hogy a meccs elejét próbáljuk minél jobban megnyomni, és szerezzük meg mi az első gólt. Ez félig-meddig sikerült is, hiszen nyomást gyakoroltunk ellenfelünkre, de a helyzeteinkkel nem tudtunk élni. Ez megbosszulta önmagát, ugyanis egy távoli lövésből a kecskemétiek szereztek vezetést. Szerencsére a fiúkat nem törte meg a bekapott gól és továbbra is mezőnyfölényben játszottunk. A gyors egyenlítő találat után pedig Cserkuti Kende pillanatai következtek, hiszen háromszor is betalált, amivel el is dőlt a mérkőzés.

A Gloriett ellen is nagyszerűen álltunk hozzá a meccshez, már az ellenfél térfelén rengeteg labdát szereztünk. Gyors játékosaink egy perc nyugtot nem hagytak a védőiknek annak ellenére, hogy ez már a második meccsünk volt, valamint a nagy meleg is nehezítette a gyerekek dolgát. Szerencsére a kapu előtt is higgadtak tudtunk maradni, így a meccs hamar eldőlt a javunkra.

Egyetlen hiányérzetem a meccsekkel kapcsolatban, hogy a nagy előny ellenére is sokszor kapkodó volt a játékunk. Gratulálok a csapatnak!

A forduló UTE játékosa: Cserkuti Kende

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41